2014 m. sausio 4 d., šeštadienis

Atsisveikink su besišakojančiais plaukų galiukais!




      Labas labas!

      Dabar nuoširdžiai visos atsakykit sau, ar turite tobulus plaukų galiukus? Ar jie nepaprastai lygūs? Ar pakankamai sudrėkinti? Jeigu galvoje skamba neigiamas atsakymas, vadinasi jums reikia skubios pagalbos!        
     Kone kiekviename forume atrasime temą, dedikuotą plaukų galiukams. Tose temose patarimai pilasi kaip iš gausybės rago: viena rekomenduoja vieną priemonę, kita tvirtina, jog geriausia pirkti tą ar kitą. Bet ar žinote, jog nėra priemonės, kuri sulygintų plaukų galiukus, kurie yra pavargę, karščio nualinti, sausi? Visų pirma mums reikėtų geros kirpėjos ir gerų žirklių, ir tik po to galite pradėti visą "gydymo" kursą.
      Taigi, kokią priemonę rinktis geriausia? Praktiškai kiekviena žinoma ar mažiau žinoma plaukų priežiūros firma turi ir plaukų galiukų serumą. Kai kurie jų užvadinti skambiais pavadinimais: "Argano aliejaus serumas plaukų galiukams" ir panašiai. Dar galima sutikti kokosą, alyvuoges. Tačiau paėmus ir atidžiai panagrinėjus sudėtį matosi, jog tas skambusis ingridientas parašytas beveik pačiame gale. Vadinasi, jo ten tiek mažai, jog beveik nėra. Be to, dažnai dominuoja įvairūs silikonai, kurie sukuria mums dirbtiną efektą: sulygina plauką, tam kartui atrodo, jog visos bėdos stebuklingai išsisprendė, tačiau taip visai nėra. Silikonas užpildo plauką ir sulygina tiesiog dirbtinai.
      Šiai dienai aš jums siūlau puikią alternatyvą visiems tiems "netikriems" plaukų galiukų serumams. Nusikirpusios pažeistus plaukų galiukus apgyvendinkit savo kosmetinėje arganų aliejų. Tai - Maroko auksas, gaunamas spaudžiant surinktus kauliukus. Nerafinuotas, nedezodoruotas, šalto spaudimo - pats vertingiausias ir pats turtingiausias, tinkamas ne tik plaukams, bet ir odai, ypač veido. Aliejus turi savyje daugybę antioksidantų, kurie stabdo senėjimo procesą, todėl labai tinka jį naudoti ir vyresnėms moterims kaip puikų kremo pakaitalą. Puikiai tinka ir paauglėms, kamuojamas jaunatvinių spuogelių. Naudojant plaukų galiukams, jie nustoja skilinėti, trupėti, sausėti. Tereikia kiekvieną vakarą prieš miegą sudrėkinti plaukų galiukus ir palepinti juos vienu kitu lašeliu šio aliejaus.Galima sutepti ir prieš plaunant galvą maždaug 20 minučių iki procedūros. Naudojant diena iš dienos pastebėsit, kad plaukai auga ir visai nesišakoja. Aliejų galima naudoti ne tik plaukų galiukams. Juo malonu palepinti ir pačius plaukus pasidarant kaukę. Galima tepti gryną arba maišyti su keliais skirtingais aliejais. Nepamirškit prieš tepant sudrėkinti plaukų, pašildyti aliejaus po šilta vandens srove bei užsidėti rankšluostį ant galvos. Šiltas aliejus geriau įsigeria į plaukus ir kur kas geriau atlieka savo funkcijas.
      Atradusi argano aliejų, nebežinau, ką reiškia negražūs plaukų galiukai! :)


Kaina: 28,00 Lt ("Kvapų namuose")

Laura

3 komentarai:

  1. Sveika :) norejau paklausti, o kur perki arganų aliejų, gali patarti? Kokia kaina :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, Alicija :) perku Kvapų namuose. Už 30ml buteliuką sumoku 26lt. Tų 30ml užtenka kaip nežinau ko :) kol kas kokybiškiausi, mano nuomone, aliejiniai produktai ir patys aliejai randami tik Kvapų namuose.

      Panaikinti