2014 m. lapkričio 13 d., ketvirtadienis

Kas mes?

Nuotrauka: http://weheartit.com/entry/48156876/search?context_type=search&context_user=nadjeahuizer&page=4&query=apple+computer&sort=most_popular
       
      Ne profesionalės ir ne didžiosios rašytojos, tačiau mylinčios natūralią kosmetiką ir norinčios ją pristatyti Jus. O galbūt ir sugundyti naudoti? 
      
      Idėja gimė vieną gražią vasaros dieną, kai pati žingsnis po žingsnio ėmiau atsisakyti pramoninės kosmetikos. Ne, aš ne ta, kuri eitų ir pirštu grūmotų savo šeimai, draugams, pažįstamiems ir galų gale aplinkiniams, kad jie save žudo naudodami tokias savęs priežiūros priemones. Man paprasčiau ir kur kas neįkyriau buvo išreikšti save tyliai, bet - tikiuosi - naudingai ir efektingai. Nežinau, kiek ir kam esu padėjusi išsirinkti gerą produktą ir juolab nežinau, kas atradęs tinklaraštį nusprendė pasukti tuo keliu, kuriuo einu aš pati ir Jurgita - tinklaraščio bendraautorė, su kuria susipažinau kiek vėliau jau pradėjusi rašyti tai, ką Jūs matote dabar. 

      Taigi, kaip jau supratote, rašome dviese ir rašome daugiausiai įvairių produktų apžvalgas, kartais patį blogą paįvairindamos bendrinėmis temomis. Man atrodo, jog yra dviejų tipų moterys : tos, kurios perka nežiūrėdamos ir tos, kurios prieš pirkdamos domisi pačiu produktu, t.y. ieško ir skaito atsiliepimus. Tad mes čia tam ir esame - kad padėtume apsispręsti, kad pateiktume kiek įmanoma išsamesnes produktų apžvalgas ir įvairios įdomesnės informacijos :) 

      Esame visiškai nepriklausomos, tačiau į pavienius, mielai skambančius pasiūlymus rankų nenumojame. Galbūt tai bus aktualu tiems, kurie norėtų su mumis bendrauti ateityje. Turime tris mažas, tačiau svarbias taisykles :
  • Produktas, gautas testavimui, bus atitinkamai pažymėtas kaip "gautas testavimui". Siekiame būti atvirtos savo skaitytojoms.
  • Jokio straipsnio nesutinkame siųsti peržvalgai prieš publikavimą. Parašome - publikuojame. Tarp šių dviejų žodžių nėra ir negali būti išsiunčiame perskaityti.
  • Jeigu produktas nepatiko, tai negalime jo aprašyti kaip patikusio. Mes subtiliai išvardinsime visus produkto minusus.
      Mielai laukiame įvairių pasiūlymų, idėjų ne tik iš gamintojų/tiekėjų, bet ir iš pačių skaitytojų. Tobulėjimui svarbus grįžtamasis ryšys, o ir labai miela bendrauti su pačiomis blogo lankytojomis. Mes nesikandžiojame, tad rašykite mums, jeigu turite idėjų, pasiūlymų, norite, kad parašytume Jums aktualia tema ar tiesiog mielai pasišnekučiuoti! :) 

Blogo autorės Laura ir Jurgita.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą