2014 m. vasario 22 d., šeštadienis

Ekologiško Marmozel šampūno apžvalga


      Nei viena moteris neišsivers be šampūno, todėl jeigu norite turėti sveikus plaukus bei sveiką galvos odą, verta pasižiūrėti, ką mums siūlo natūralių ar ekologiškų produktų rinka. Šampūną išsirinkti nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti, o ypač iš natūralių žaliavų pagamintą, kuriame dar ir aliejai dominuoja, mat daugelis mano, jog aliejai apsunkins plaukus ir galbūt net dar blogiau - suriebaluos juos! Taip, būna ir tokių. Būna ir netinkančių plaukams, ir blogai plaunančių, blogai išskalaujamų, po kurių plaukai kaip šiaudiniai atrodo. Neskubėkite teisti: ne viskas, kas netinka iš tikrųjų netinka. Yra ir pereinamasis laikotarpis. Jeigu plaukus "lepinote" silikoniniais šampūnais, nesitikėkite, jog taip greitai ir paprastai pereisite prie natūralių ar ekologiškų. Iš pradžių rezultatas gali jūsų visai netenkinti. Jeigu tai užtrunka, tuomet jau galite teigti, kad produktas jums iš tikrųjų netinka. Visgi jeigu jau apsisprendėte pereiti prie natūralių gaminių, rankų tokiu nesėkmės atveju nuleisti nereikėtų, nes nieko nėra geriau negu žinojimas, jog produktas, kurį naudojate, ne tik nekenkia, bet ir gydo! 
      Išbandžiau Marmozel firmos ekologišką šampūną. Tokio dar nesu turėjusi. Iki šiol naudojau kiek įmanoma natūralesnius, bet su ekologija jie neturėjo nieko bendro. Ir tiko, ir patiko, bet juk nenaudosi visą gyvenimą to paties! Kaip tariau, taip ir padariau. Grįžusi namo visų pirmiausia supažindinau savo nosį su nauju kvapu. Ir žinote, net nepasakysiu, kuo kvepia šampūnas. Iki dabar to nežinau. Iš pat pirmo karto jo kvapas man priminė...svarainius. Deja, sudėtyje neradau jokio svarainių ekstrakto. Nepaisant to, kad nežinau, koks šio gaminio kvapas, man jis nepaprastai patinka, nors, sakyčiau, keistokas, tačiau man tas keistumas teigiamas. Kiekvieną kartą prieš plaudama galvą įkvepiu vis iš naujo. Bet dabar nuo kvapo pereikime prie išvaizdos ir funkcijų. Po daugelio dienų bandymų jau galiu pasakyti tokią tvirtą nuomonę:
  • Šampūnas labai gerai putoja (man minėjo, jog putoklis išgautas iš kokosų, o tai jau visiškai natūralu!);
  • Tinka visiems plaukų tipams;
  • Yra skalsus, o tai reiškia, jog taupus;
  • Puikiai išplauna plaukus;
  • Tinka plauti aliejinėms kaukėms;
  • Nepalieka riebaluotų plaukų;
  • Išsidžiovinus plaukus kvapas išlieka trumpai (čia būtų aktualu tiems, kuriems šampūno kvapas pasirodytų keistas);
  • Yra švelnus, todėl tinka, kaip ant buteliuko parašyta, ir mažiems, ir dideliems;
  • Sudėtyje esančios levandos pasirūpina plaukų žvilgesiu.
       Šampūnas ypatingai tinka tiems, kurių galvos oda jautri. Putoklis nedirgins, o sudėtyje esančios ramunėlės bei levandos nuramins jūsų galvos odą, neleis jai išsausėti. Gaminio sudėtis labai draugiška ir patiks vaikams, todėl rekomenduoju nustumti į šoną visokius Johnson's baby šampūnus (turiu nekokių prisiminimų apie šį gamintoją). Visgi jeigu naudosite jūs, patariu naudoti kartu su kondicionieriumi, jeigu jūsų plaukai nepriklauso normaliam tipui. Nepamirškite: šampūnas galvos odai, o balzamas - plaukams! :) 


Kaina: 65,00 Lt
Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą