2014 m. kovo 7 d., penktadienis

VIVI plaukų kondicionierius su alyvuogių aliejumi


    Mūsų blogo skaitytojos turbūt pastebėjo, jog ypač domimės lietuviškais natūralios kosmetikos gamintojais. Norime įsitikinti pačios bei  supažindinti kitus, jog Lietuva taip pat gali gaminti ir savo vartotojui pasiūlyti tikrai ne prastesnės (o kai kuriais atvejais ir geresnės) kokybės gaminius nei užsienio šalių kompanijos. Tuo labiau, kad visa gaminama produkcija orientuojama lietuviškam ,,skoniui", tai yra atsižvelgiama į specifinius mūsų poreikius, įpročius ir t.t. Kai tuo tarpu didieji užsienio gamintojai tikrai neskirs daug dėmesio įtikti tokios mažos šalies kaip Lietuva vartotojui.
   Todėl šįkart jus norime supažindinti su neseniai įkurta, ir galbūt dar ne visiem žinoma ,,VIVI'' kosmetika, kuri yra saugi, natūrali, biologiškai aktyvi ir pagaminta iš natūralių bei ekologiškų medžiagų. Todėl labai apsidžiaugėme gavusios progą apsilankyti ir pabendrauti su ,,VIVI" merginomis. Sėdėdamos prie arbatos puodelio mergaitiškai plepėjome apie kosmetikos produktus, jų teigiamą poveikį, išskirtines gaminių sudėtis bei būsimas produktų linijas. Savo rankomis pačiupinėjusios, išuosčiusios ir kitaip patyrinėjusios gaminius, tiesiog nebegalėjome grįžti namo tuščiomis rankomis.  Taip mano pirkinių krepšelyje atsirado net kelios prekės: natūrali dantų pasta ir į poras jai tinkantis dantų šepetėlis, soliariumo kremas bei plaukų kondicionierius. 
   Savo pirmąjį atsiliepimą apie ,,VIVI" (prekių asortimentą galite rasite internete) pradėsiu nuo plaukų kondicionieriaus, nes būtent plaukams visuomet skirdavau didžiausią savo dėmesį ir priežiūrą: atsakingai rinkdavausi priemones, lepindavau įvairiomis aliejų bei savos gamybos kaukėmis (ateityje bloge pasidalinsiu keletu ,,naminių" kaukių receptų plaukams), gerdavau maisto papildus ir t.t. Be to, užtenka kelis kartus panaudoti plaukų kondiciorių, kad suprantum, ar ta priemonė tau tinka ir patinka. 
   Prisipažinsiu, ilgą laiką nemėgau plaukų kondicionierių, nes dauguma jų per daug glotnina plaukus, o kadangi turiu ilgus ir plonus plaukus, tai po plovimo procedūros jausdavausi lyg su penkiais plaukeliais ant galvos. Tačiau pradėjusi domėtis plaukų priežiūra ir pavaikščiojusi į grožio seminarus, supratau, jog šampūnas skirtas galvos odai, o balzamas (kondicionierius) plaukams. Tad teko ieškoti būdų kaip susidraudauti su natūraliomis plaukų priežiūros priemonėmis. Taip mano vonioje atsirado šis plaukų kondicionierius. Mano atradimai:
  • atidarius buteliuko kamštelį nosį iškart pasiekia ryškus obuolio aromatas, lyg čia pat būtų supjaustytas šviežias obuoliukas. O kadangi aš labai mėgtu obuolius, tai pati plovimo procedūra tampa labai maloni. Netgi šiek tiek gaila, kad plaukams išdžiuvus to aromato nebelieka;
  • kondicionierius yra mums įprastos kreminės konsistencijos;
  • tinka visų tipų plaukams, nes kondicionieriaus Ph itin artimas plauko Ph;
  • sudėtyje nėra tokių pavojingų medžiagų kaip SLS (Sodium laureth sulfate), Propylene Glycol ir pan., kurios kenktų ir sausintų mūsų plaukams. Nėra silikono, kuris nenatūraliose priemonėse apsimeta šilku;
Sudėtis: Aqua, Olea Europaea Oil, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Fragrance, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene**.
**Eterinių aliejų sudedamosios dalys
  • kaina nėra labai bauginanti, kai kurių gamintojų analogiška produkcija būna brangesnė, kartais už kondicionierių tenka pakloti daugiau nei 40,0 Lt;
  • dėl sudėtyje esančio alyvuogių aliejaus plaukai tampa lengviau šukuojami ir lygesni, glotnesni, skatina žvilgesį. Tačiau ne tokie itin glotnūs ir slidūs, kokiais daro sintetiniu pagrindu sukurti produktai. Sukuriamas toks natūraliai glotnių plaukų įspūdis, kas man labai patinka;
  • eteriniai aliejai skatina plaukų augimą (per trumpai naudoju, kad pastebėčiau spartesnį jų augimą);
  • ir bene didžiausias šio kondicionieriaus privalumas - panaikina plaukų elektrinimąsi. Šildymo sezono laikotarpiu, kai plaukus veikia agresyvios aplinkos sąlygos, nuolat tenka vargintis dėl nesuvaldomų plaukų, todėl ši priemonė tapo mano išsigelbėjimu. Gaila, kad neišbandžiau jo anksčiau:)
    Tikrai rekomenduoju visiems pabandyti šį puikų plaukų kondicionierių (ypatingai šildymo sezono metu). Todėl produktą galėčiau įvertinti devynetui su dideliu ir riebiu pliusu, nes dešimtuką pasiliksiu tik super tobulam gaminiui, kurio dar ieškau. 

Kaina: 26,00 Lt 
Jurgita

3 komentarai:

  1. Aš taip pat naudoju šį kondicionierių ir alyvuogių šampūną. Esu labai jais patenkinta. Ir kas man labiausiai patinka (ir nėra paminėta straipsnyje), kad jį galima naudoti ir kaip plaukų kaukę. Taip nereikia pirkti kelių produktų, galima sutaupyti pinigėlių ir vietos vonios lentynoje :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nesu šios kompanijos produktų bandžiusi, reikės pasidomėti gal kuriuo iš jų :)

    AtsakytiPanaikinti