2014 m. liepos 10 d., ketvirtadienis

VIVI dušo gelis: gaivina, tonizuoja ir dar gerai putoja!


      Apie putojimą ir švaros pojūtį bei viso to kainą kalbėjau ankstesniame straipsnyje, todėl daugelį dalykų jau žinote. Nors didžioji to straipsnio dalis linksniuoja šampūnų keliamą pavojų sveikatai, tačiau į šią kategoriją įeina ir mums įprastos dušo želė, kuriomis mes taip mėgstame pasilepinti po sunkių dienos darbų. Kaip ir į šampūnus, taip ir į dušo putas gamintojai mėgsta dėti tuos pačius komponentus, sukeliančius putojimą, ir kaip žinia, visai nedraugiškus mūsų organizmui. O ką jau kalbėti apie kitus cheminius ingredientus.


      Su VIVI kompanija susipažinome visai neseniai, visai neseniai pristatėme ir keletą savo apžvalgų. Šį kartą aptarsiu šių gamintojų greipfrutinį dušo gelį, kuris buvo ir vis dar tebėra mano pirmasis natūralus kūno prausimui skirtas produktas, kartojamas jau antrą kartą. Taigi, po ilgo naudojimo nekantrauju aptarti pastebėtus pliusus ir minusus:


  • Kaina labai kandžiojasi, nors ir kiekis nėra mažas, bet jeigu neturite kliento kortelės, produktas gali pasirodyti tikrai nepigus (kortelės turėtojams šio gaminio kaina yra 29 litai);
  • Esu citrusinių kvapų gerbėja iki grabo lentos, todėl man kvapas yra tiesiog dieviškas. Tonizuoja, atgaivina ir nuteikia gerai nuotaikai;
  • Konsistencija vidutinio tirštumo arba kitaip sakant viduriukas tarp skysto ir tiršto. Turėdama pirmą buteliuką burbėjau, kad gaminys per skystas, todėl turiu įtarimą, jog gamintojai atsižvelgė į šį trūkumą ir kiek pagerino tirštumą, nes dabartinė konsistencija nudžiugino labiau. Vadinasi, produktas bus taupesnis, skalsesnis ir jo užteks ilgesniam laikui;
  • Putoja labai gerai! Dėl atliekamos funkcijos sunku ką ir pasakyti, nes visi dušo geliai man vienodi kaip vienas, bet tikiu, jog prausia gerai :) 
  • Nesausina odos. Tai bene didžiausias pliusas. Mano kūno oda pakankamai sausa, nors problemų man tai nesukelia, tačiau anksčiau turėtos dušo želė nemaloniai ją išsausindavo, atrodo nugremždavo visą įmanomą drėgmę ir kur ne kur palikdavo pleiskanojančius plotelius. Be aliejaus neišsiversdavau. Dabar galiu sau leisti patinginiauti ir niekuo papildomai nesitepti :) 
  • Nesukelia niežėjimo. Tai aktualu tiems, kas alergiški arba netoleruoja putojimą sukeliančių arba kitokių cheminių medžiagų. Aš asmeniškai nesu alergiška, tačiau mano antroji pusė anksčiau nuolat skųsdavosi, jog po tokių vonios procedūrų niežti visą kūną. Kartu padarėme prielaidą, jog jam tiesiog netinka kažkuris ingridientas (o tokie nuolat kartojasi skirtingose pramoninėse prekėse) arba netgi tie patys putokliai.
      Atrodo aptariau pačias pagrindines ir aktualiausias gaires. Produktą vertinu tikrai puikiai, tačiau dėl pakankamai aukštos kainos ateityje ieškosiu pigesnės (citrusinės!!!) alternatyvos :)) Jeigu galite sau leisti paišlaidauti - nuoširdžiai rekomenduoju :) 
Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą