2015 m. birželio 20 d., šeštadienis

Micelinis vanduo : ką mums siūlo Avril ?


      Micelinis vanduo jau ilgą laiką nėra jokia naujiena, nors jo atsiradimas ir nėra toks jau senas dalykas (be kita ko, jis tikrai sukėlė revoliuciją grožio pasaulyje!). Jis skiriasi nuo įprasto pienelio ar kitokio makiažo valiklio, nes savyje turi mažų dalelių micelių, kurios pačiumpa/pasiima visus ant odos nusėdusius nešvarumus, ištraukia juos iš porų ir taip visa tai yra pašalinama nuo odos ; kitaip nei naudojant įprastą makiažo valiklį, kuris valant dalį makiažo tiesiog "nuneša" į kitas veido dalis. 

      Susigundžiau miceliniu vandeniu ne dėl jo populiarumo ar madingumo. Tiesiog patogiau vatos diskelį apšlakstyti vandenėliu, nei veidą tepti pieneliu ir paskui valyti ir valyti, o ir dar kartą valyti, kad viskas būtų švaru bei gražu. Ir nelipnu. Ir nebedrėgna. Žodžiu, miceliniu vandeniu vienas du ir viskas padaryta. O be to, jis puikiai atstoja jau paminėtus įprastinius prausiklius, taigi kaip odos valymo priemonė tinkamas naudoti ir pats vienas. Patogiau ir pigiau, ar ne ? 

        Avril micelinis vanduo man yra pirmas. Turėjo praeiti ne vienas ir gal net ne keturi mėnesiai, kad galėčiau apie jį kalbėti. Nemeluosiu, iš pat pradžių buvo sunku susidraugauti, nepastebėjau nieko ypatingo ir visada galvoje skambėjo mintis, kad tai "vanduo kaip vanduo, nieko daugiau". Iš tiesų nevisai. Produktas turi savų minusų ir pliusų, tačiau dabar negalėčiau jo laikyti blogu! 

        Apie Avril firmą su Jurgita jau esame rašiusios ir ją pristatėme. Prieinamo biudžeto neblogos sudėties produktai (kai kurie jų sertifikuoti). Man labai patiko jų nagų lakas, kurį naudoju iki šiol, blakstienų tušui taip pat tik pagyrimai, o akių pravedimas irgi užsitarnavo aukštą įvertinimą. 

        O dabar greitai aptarsiu nuotraukoje esančio produkto ypatybes : 
  • 500ml talpos buteliukas. Užteks tikrai labai ilgam. Nežinau, kiek laiko jau naudoju, bet dar nei pusės nesunaudota. Palyginus talpą ir kainą, tai labai vertas dėmesio pirkinys ;
  • Sertifikuotas, 99% sudėtinių dalių yra natūralios ;
  • Labai kvapnus. Kvepia maloniai saldžiai ; 
  • Valant veidą šiek tiek putoja ; 
  • Gerai pašalina makiažą. Tiesa, akių sričiai valyti aš turiu pienelį. Skaičiau, kad šis micelinis vanduo kai kam pagraužia akis. Beje, po valymo šia priemone aš visgi per veidą "pereinu" prausikliu, kad būčiau 100% tikra, jog tinkamai ir švariai nuvaliau veido odą ;  
  • Nesausina odos, nedirgina jos, netraukia. Rašo, jog tinkamas ir jautriai odai ;
  • Man nepatiko tik vienas aspektas - vanduo po savęs veidą palieka lipnoką ir dėl to norisi natūraliai "nusikratyti" to lipnumo perplaunant veidą vandeniu ar, kaip aš darau, prausikliu.
      Ar kartočiau ? Nebent dėl patogumo, nes keliaujant tikrai patogu įsimesti jį vieną (aišku, turiu įsipylusi atskirai į mažesnę talpą). Nepraktiška tampytis su savimi tiek pienelį, tiek toniką. Įsimeti micelinį vandenį ir pirmyn! Nenurašau šios priemonės, nes ji pateisinga mano lūkesčius - nuvalo makiažą ir tai yra svarbiausia; tačiau ir nelaikau jos pačia geriausia, nes lipnumo jausmas man ne itin patiko :) 

        Gal jūs turit ekologiškų rekomendacijų šia tema ? :) Kokiu miceliniu valote veidą jūs ? :) 

Laura

3 komentarai:

  1. Ekologiškų rekomendacijų neturiu, bet man nepakeičiamas Biodermos vanduo. :) Išbandžiau nemažai, tai šitas pats geriausias, visų micelinių vandenų motina. :D Nedirgina akių, puikiai nuvalo makiažą, jokio lipnumo, tikra atgaiva veidui. Galbūt apart kainos daugiau nėra nei vieno minuso. :)

    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti
  2. As irgi naudoju Bioderma.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ir aš esu girdėjusi apie Biodermą, labai giriamas vandenukas :)

    AtsakytiPanaikinti